Rooney se află în centrul scandalului! După pozele controversate apărute, și-ar fi accidentat un jucător la antrenamente

Wayne Rooney Derby County Fotbal extern Rooney se află în centrul scandalului! După pozele controversate apărute, și-ar fi accidentat un jucător la antrenamente
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 27 Iulie 2021, 17:02
Data actualizarii: Marti 27 Iulie 2021, 17:04

Wayne Rooney nu trece prin cele mai bune momente. 

Antrenorul lui Derby County a fost în centrul atenției săptămâna trecută după ce au apărut pe internet fotografii cu el, alături de două femei străine. Iar acum este ținta criticilor, din nou, după ce și-ar fi accientat un jucător, chiar la antrenamente. 

Problemele de lot ale lui Derby l-au forțat pe Rooney să participe la antrenamentele echipei în calitate de jucător. Fostul fotbalist l-a accidentat dur pe Jason Knight, mijlocașul de 20 de ani al echipei din a doua ligă engleză, iar Mundo Deportivo informează că jucătorul ar putea lipsi 12 săptămâni. 

  • Rooney se află în centrul scandalului! După pozele controversate apărute, și-ar fi accidentat un jucător la antrenamente

Rooney a fost obligat să participe la antrenamente după ce în lot avea doar 9 jucători de la prima echipă disponibili, iar acum, după accidentarea lui Knight, i-au mai rămas doar 8. Astfel, situația lui Derby County se complică și mai tare, cu doar câteva săptămâni înainte de startul campionatului. 

Situația de la echipa lui Rooney este extrem de delicată și asta se datorează problemelor financiare pe care le are clubul. 
 

Rooney, scandal cu imagini compromițătoare 
 

Viața extrasportivă l-a ținut pe Wayne Rooney mult pe primele pagini ale tabloidelor, iar de această dată, a fost din nou în centrul controverselor. Săptămâna trecută au apărut pe rețelele de socializare mai multe fotografii cu Rooney, în ipostaze compromițătoare, informa The Sun

Tehnicianul a petrecut într-un local de noapte alături de mai mulți prieteni, iar după mai multe pahare de alcool consumate, a adormit. În unele dintre pozele care au circulat pe internet, Rooney apare fie treaz, fie complet adormit, însă ce a atras atenția a fost faptul că au fost făcute de mai multe femei, care apăreau alături de el în lenjerie intimă, într-o cameră de hotel. 

Rooney a făcut imediat plângere la poliție, acuzând că pozele au fost făcute fără acordul său și fără ca el să fie conștient. 

„Se distrau cu Wayne și prietenii săi și postau poze pe Snapchat, iar când a adormit, nu se mai puteau opri din râs. Au decis să se distreze puțin”, a spus un apropiat pentru publicația engleză. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!