Republica Moldova Alexandru Gau Catalin Sajin FCSB Viitorul Darabani Fotbal extern

GALERIE FOTO Naționala Moldovei speră să dea lovitura cu fotbaliști de la FCSB și Viitorul Darabani din Liga 3!

Selecționata Under 19 de peste Prut va evolua în perioada 21-27 septembrie în preliminariile Campionatului European din 2023.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 14 Septembrie 2022, 13:08
Data actualizarii: Miercuri 14 Septembrie 2022, 13:14

Naționala Under 19 a Republicii Moldova s-a reunit în cantonament la Centrul din Vadul lui Vodă în vederea pregătirii pentru startul în preliminariile Campionatului European 2023 - meciurile cu reprezentativele similare ale Irlandei de Nord, Sloveniei și Țărilor de Jos.

Mini-turneul de calificare va avea loc în Țările de Jos, în perioada 21-27 septembrie 2022, informează site-ul oficial al federației de la Chișinău.

În lotul convocat de selecționerul Alexandru Guzun, fostul jucător de la Rapid București din anii '90, figurează mai mulți stranieri, inclusiv doi fotbaliști care evoluează în România.

Cătălin Sajin de la FCSB a jucat și pentru naționala de juniori a României

Este vorba despre mijlocașii Cătălin Sajin, de la FCSB, fotbalist prezentat de sport.ro și care a jucat și pentru naționala de juniori a României (a fost ”decarul” de la Under 16), și Alexandru Gău, de la Viitorul Darabani din Liga 3.

În Turul de Elită, etapa premergătoare turneului final de anul viitor, se vor califica primele două echipe din fiecare grupă și selecționata de pe locul 3 cu cele mai bune rezultate înregistrate în meciurile directe cu primele două clasate din grupă.

Foto: Federația Moldovenească de Fotbal / FCSB Academy / Cătălin Sajin / Costel Șerban

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!