Echipa Nationala Chisinau FRF Republica Moldova stadionul Zimbru Nationala

FOTO Pe ce lume trăiesc?! Ce au putut să scrie moldovenii pe site-ul federației despre amicalul cu România de la Chișinău

Meciul Republica Moldova - România se va disputa pe stadionul ”Zimbru”, pe 20 noiembrie, după terminarea campaniei din Liga Națiunilor.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 28 Iulie 2022, 15:29
Data actualizarii: Joi 28 Iulie 2022, 15:38

Federația Română de Fotbal a anunțat joi că naționala va disputa două amicale în luna noiembrie, după terminarea campaniei din Liga Națiunilor.

Astfel, naționala României va juca în compania Sloveniei pe data de 17 noiembrie, pe ”Cluj Arena”, iar trei zile mai târziu ”tricolorii” se vor deplasa la Chișinău pentru un meci de verificare cu Republica Moldova, care se va disputa pe stadionul Zimbru.

Federația Moldovenească de Fotbal a anunțat și ea pe site-ul oficial meciul, numindu-l ”un amical de lux”: 

”Naționala Moldovei va juca un amical de lux, la Chișinău, împotriva reprezentativei României. Amicalul este programat pentru 20 noiembrie, pe stadionul Zimbru. Ora de start a partidei va fi stabilită ulterior de către UEFA. Moldova și România s-au întâlnit până acum doar în meciuri amicale. Primul dintre acestea, oficial, s-a disputat pe 1 iunie 1996, la București”.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!