sepsi cupele europene Sepsi OSK sepsi sfantu gheorghe Spartak Trnava Fotbal intern Sepsi, gata să scrie istorie la debutul în cupele europene! "Nimeni nu s-a așteptat vreodată că ajungem aici"

Sepsi, gata să scrie istorie la debutul în cupele europene! "Nimeni nu s-a așteptat vreodată că ajungem aici"

Covasnenii se pregatesc de returul cu Spartak Trnava.

Alecu Mihai
Data publicarii: Marti 27 Iulie 2021, 17:35
Data actualizarii: Marti 27 Iulie 2021, 17:40

Sepsi a reușit în premieră să se califice în cupele europene, iar patronul formației e optimist înainte de returul pe care covăsnenii îl vor juca în compania celor de la Spartak Trnava. În tur, cele două echipe au remizat, 0-0, iar ambele cluburi pornesc cu șanse egale avănd în vedere că regula golului marcat in deplasare nu mai este valabilă din acest sezon.

"Dacă conduci cu 1-0 şi nu respecţi adversarul scorul se întoarce împotriva ta. E bine că măcar am scos un egal. Jucătorii noştri erau foarte obosiţi. Deja mi-e frică de ce o să fie joi, dacă acum suntem aşa obosiţi, în trei zile nu ştiu cum o să avem timp să ne recuperăm.

  • Sepsi, gata să scrie istorie la debutul în cupele europene! Nimeni nu s-a așteptat vreodată că ajungem aici

Nu vreau eu să scuz jucătorii dar au fost 33 de grade. Meciul a fost slab, să recunoaştem. Avem atâta treabă până joi. NicI n-au putut să vină ceilalţi colegi. Lucrează din zori până noaptea. E foarte mult de lucru ca să corespundă stadionul pentru un meci european. Fierbe oraşul.

Pentru ei e ocaize, poate, unică. E primul meci european şi nimeni nu s-a gândit vreodată că ajungem aici. După aia mai mult ca sigur cădem cu o echipă bună din Israel, dar nici acolo nu e jucat meciul. Dacă măcar un tur ne-am dus mai departe, e o bucurie enormă", a spus Laszlo Dioszegi, pentru Telekomsport.

"E o lovitură pentru FCSB"

 

"Fiecare meci câştigat au o primă. Noi locul 4-5-6 dacă prindem şi anul ăsta e bun. Dar dacă am prins cupele europene acum, de ce nu să nu prindem şi la anul? E o lovitură şi pentru FCSB. Reghe nu merge la FCSB, ci la o echipă concurentă, m-am mirat. E o lovitură, da!", a declarat Laszlo Dioszegi, pentru sursa citată.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!