Fotbal extern

"Raha*urile astea isi distrag atentia de la joc!" Messi, iesire rara dupa infrangerea Argentinei cu Brazilia! S-a luat de arbitru si l-a acuzat de furt calificat

Brazilia a invins cu 2-0 Argentina in semifinalele Copa America 2019 si isi asteapta adversara din finala. A doua finalista se va decide intre Chile si Peru.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 03 Iulie 2019, 10:08
Data actualizarii: Miercuri 03 Iulie 2019, 10:20

Leo Messi a ratat o noua sansa de a castiga un trofeu cu nationala tarii sale. Argentina a fost invinsa azi-noapte in semifinalele Copa America 2019, la Belo Horizonte, de Brazilia, scor 0-2. Gabi Jesus (19) si Roberto Firmino (71) au marcat golurile victoriei obtinute de Selecao.

Messi, iesire la adresa arbitrului


La finalul partidei de la Belo Horizonte, Messi a iesit la declaratii. Un lucru rar s-a intamplat. El s-a luat de arbitrul semifinalei.

Messi si-a exprimat dezamagirea legata de eliminare, dar a pus infrangerea si pe seama arbitrului.

"Nu au fost mai buni ca noi! Au inscris repede, iar al doilea gol a venit dintr-o faza la care noi trebuia sa primim penalty!

Arbitrii au luat foarte multe decizii controversate, nici macar nu au solicitat interventia VAR, e incredibil!

Asa au procedat inca de la inceput. La primul contact au fluierat in favoarea Braziliei, iar rahaturile astea ne distrag atentia de la joc! Pe toata durata turneului au fluierat tot felul de henturi inexistente, penalty-uri la fel, faulturi, tot felul de prostii! Astazi au refuzat sa foloseasca VAR", a spus Messi!


Modifică setările cookies