Kurt Zouma Didier Deschamps Franta West Ham United Fotbal extern

Problemele continuă pentru Kurt Zouma! Decizia lui Didier Deschamps 

Jucătorul lui West Ham plătește pentru că și-a maltratat animalul de companie.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 11 Februarie 2022, 16:31
Data actualizarii: Vineri 11 Februarie 2022, 16:38

Kut Zouma (27 ani) a fost protagonistul unui eveniment nefericit în mediul online. Fundașul lui West Ham a fost imortalizat de fratele său, în timp ce își lovea propria pisică. Filmulețul a creat un întreg scandal în mediul online, iar Zouma a fost lăsat fără animale de companie de către cei de la Societatea Regală de Prevenire a Cruzimii față de Animale. 

„Ambele pisici se află sub protecția noastră, au fost consultate de către un veterinar și sunt îngrijite corespunzător. Vor române în grija noastră cât timp investigația continuă și nu există posibilitatea ca ele să fie relocate.

Înțelegem nivelul ridicat de interes pentru acest caz și vă putem asigura că ofițerii noștri experimentați conduc o investigație completă. Din cauza faptului că încă se află în desfășurare, nu putem spune mai multe, dar vom veni cu noutăți atunci când putem”, au transmis cei de la RSPCA, conform footmercato.

Zouma, interzis în Liga Națiunilor

Zouma a fost amendat și de conducera lui West Ham cu 300.000 de euro, echivalentul salariului său pe două săptămâni. Însă, marea lovitură vine din partea lui Didier Deschamps. Potirivt ESPN, selecționerul Franței ar fi decis să nu se bazeze pe apărătorul central pentru meciurile din Liga Națiunilor. 

Kurt Zouma a fost transferat definitiv de West Ham de la Chelsea, în vara anului trecut. „Ciocănarii” au plătti 35 de milioane de euro în schimbul fundașului. Acesta a bifat deja 16 meciuri pentru noua sa echipă în toate competițiile, în care a reușit să marcheze și un gol, cu Liverpool, 3-2, în Premier League. 

Modifică setările cookies