Pleacă Messi!? Mesajul lui Di Maria le dă de gândit fanilor: „PSG i-a dat toată puterea lui Mbappe, deşi acolo este şi Leo”

Lionel Messi Angel Di Maria PSG Fotbal extern Leo Messi
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 18 Februarie 2023, 15:46
Data actualizarii: Sambata 18 Februarie 2023, 15:51

Fotbalistul argentinian Angel Di Maria l-a lăudat pe Kylian Mbappe, chiar dacă Lionel Messi rămâne pentru el „cel mai bun jucător din istorie”.

„Kylian are o carieră grozavă înaintea lui”, a declarat vineri campionul mondial Angel Di Maria într-un interviu acordat televiziunii argentiniane ESPN.

Totuşi, argentinianul în vârstă de 35 de ani, care a părăsit clubul parizian la sfârşitul contractului în vara trecută, după ce a jucat 295 de meciuri, dintre care 151 cu Kylian Mbappé, crede că oficialii de la PSG i-au dat mai multă putere atacantului decât lui Leo Messi: „I-au dat toată responsabilitatea. L-au făcut să rămână când a putut să plece şi i-au dat această responsabilitate importantă ca să fie el şi nimeni altcineva. Dar ei, i-au dat toată puterea lui Mbappe având lângă el cel mai bun jucător din istorie. E greu să contrazici toate astea, i-au dat această forţă pentru că este francez, vine de acolo şi a câştigat un Mondial”, a spus el.

Di Maria l-a elogiat pe Messi

„Când eram la PSG, era un băiat bun. Cred că nu s-a schimbat”, l-a lăudat argentinianul pe atacantul francez. Deşi îl admiră pe francezul care, potrivit lui, a fost cel mai bun jucător non-argentinian la Cupa Mondială din Qatar 2022, pentru Angel Di Maria tot Messi este "zeu": „Leo trebuie să fie la următorul Mondial... da, da, da! Vorbim de Leo Messi, cel care a câştigat şapte Baloane de Aur şi a câştigat totul cu Barcelona!”.

Leo Messi rămâne pentru Di Maria „cel mai bun jucător din istorie”, înaintea lui Diego Maradona: „Diego este Diego şi va rămâne Diego pe viaţă. M-a susţinut în cele mai grele momente, când toată lumea era împotriva mea. Până în ziua în care voi muri, Diego va fi totul pentru mine. Dar pentru generaţia mea, din câte am văzut, cel mai bun jucător din istorie este Leo”, a spus el.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!