Angel Di Maria a vorbit despre viitorul său. Ce a spus campionul mondial despre o posibilă mutare de la Juventus

juventus Angel Di Maria Serie A Italia
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 17 Februarie 2023, 21:56
Data actualizarii: Vineri 17 Februarie 2023, 21:55

Winger-ul se află la „Bătrâna Doamnă” de la începutul lui iulie 2022, când a fost adus gratis de la fosta echipă, Paris Saint-Germain.

Angel Di Maria a bifat 13 apariții în actuala stagiune a primului eșalon din Italia, reușind să-și treacă numele pe tabela de marcaj de trei ori și să paseze decisiv în alte trei situații diferite. 

Angel Di Maria a vorbit despre viitorul său. Ce a spus campionul mondial despre o posibilă mutare de la Juventus

Starul argentinian a evidențiat faptul că nu a discutat cu niciun alt club în această perioadă și că nu a purtat conversații nici cu oficialii de la Juventus cu privire la o posibilă prelungire a înțelegerii curente cu echipa din Serie A.

  • Angel Di Maria

„Sunt fericit la Juventus, dar nu vorbesc cu ei despre un nou contract sau cu orice alt club, nu am ajuns în poziția respectivă. Vom vedea. Rosario Central (n.r. prima echipă a lui Di Maria din Argentina)? O să decid la momentul oportun”, a specificat Angel Di Maria, conform jurnalistului sportiv, Fabrizio Romano.

Cifrele lui Di Maria

Argentinianul și-a început cariera fotbalistică la Rosario Central în 2006, iar un an mai târziu a făcut pasul în Europa la Benfica, după ce a fost vândut pentru opt milioane de euro. Ulterior, Angel Di Maria a fost transferat de Real Madrid în 2010, unde a stat patru ani.

În vara lui 2014, Manchester United l-a achiziționat pe starul argentinian pentru 75 milioane de euro, moment în care cota sa pe piață, potrivit site-urilor de specialitate, era de 50 milioane, însă l-a vândut un an mai târziu la Paris Saint-Germain pentru 63 milioane.

Juventus l-a adus gratis în vara lui 2022 pe Angel Di Maria de la parizieni, în momentul în care starul argentinian era evaluat la 12 milioane, conform Transfermarkt. Acum, cota fotbalistului a mai scăzut cu două milioane și a ajuns la doar 10 milioane, din informațiile oferite de aceeași sursă.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!