Fotbal extern

Planul FANTASTIC pus la cale de Real, Bayern si Inter pentru a SALVA inima fotbalului dupa pandemie! Turneul unic a fost anuntat oficial

Real Madrid, Bayern Munchen si Inter vor sa le ofere fanilor meciuri de tinut minte dupa lunile care au paralizat planeta.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 19 Mai 2020, 15:54
Data actualizarii: Marti 19 Mai 2020, 16:09

Cei 3 giganti europeni isi vor invita suporterii la show dupa ce pandemia va fi doar o amintire. Fiecare dintre cele 3 cluburi va gazdui cate o partida in cadrul unui eveniment de caritate unic.

Echipele planifica aceasta "Cupa Europeana a Solidaritatii” pentru momentul in care suporterii vor putea reveni in tribune.

Datele oficiale ale meciurilor nu au fost stabilite, ele urmand a fi anuntate dupa ce se va cunoaste data de la care fanii vor putea merge pe stadion. Cert este, insa, ca in 2021 Real Madrid va intalni Inter pe teren propriu, Bayern va face deplasarea la Milano, iar Real Madrid va intalni supercampioana de la Munchen pe Allianz Arena.

Toate veniturile rezultate in urma acestei Cupe a Solidaritatii se vor indrepta catre personalul medical care se lupta acum cu pandemia de coronavirus in Italia si Spania, doua dintre cele mai afectate tari europene de Covid-19. De asemenea, clubul gazda va putea sa invite lucratori medicali la meci. Reprezentantii lui Bayern Munchen au spus ca vor invita pe Allianz Arena 5.000 de asistente, ingrijitori medicali si doctori la partida cu Real Madrid.

Potrivit unei declaratii venite din partea clubului Real Madrid, prin organizarea acestui eveniment caritabil, cele 3 cluburi vor sa le arate solidaritatea, respectul si recunostinta eroilor acestor vremuri.

Modifică setările cookies