Reacția presei din Argentina după calificarea naționalei lui Scaloni în sferturi. Ce concluzii au tras jurnaliștii sud-americani

argentina - australia presa din argentina qatar 2022 CM 2022
Vali Andronescu
Data publicarii: Sambata 03 Decembrie 2022, 23:32
Data actualizarii: Sambata 03 Decembrie 2022, 23:31

„Pumele” au câștigat cu 2-1 în fața Australiei și s-au calificat în sferturile de finală ale Campionatului Mondial organizat în Qatar.

Argentina va da peste Olanda în sferturi, care a trecut de SUA, scor 3-1. „Pumele” au făcut un meci fantastic în fața unei atmosfere „incendiare”, iar presa sud-americanilor a reacționat imediat după fluierul final.

Reacția presei din Argentina după calificarea naționalei lui Scaloni

La Voz: E Lionel Messi. E Julian Alvarez. E echipa. E Campionatul Mondial. E o nouă victorie superbă a Argentinei, echipa care a avut ceva de învățat în urma înfrângerii cu Arabia Saudită. E echipa care vrea să ofere lumii bucurie. E Argentina în sferturile de finală din Qatar 2022.

La Gaceta: Messi și Alvarez, autorii golurilor în echipa lui Scaloni. 2-1, într-un joc foarte viu.

Minuto Uno: Cu momente la un nivel înalt și ceva suferință pe final, echipa națională a Argentinei a bătut Australia, 2-1, și a ajuns în sferturile de finală ale Campionatului Mondial din Qatar 2022, unde Țările de Jos așteptau deja adversara.

Info Bae: Argentina a suferit în urma golului Australiei, dar s-a terminat cu o victorie meritată împotriva Australiei, avansând în sferturile de finală.

La Nacion: Momente de joc foarte buni, dar și suferință. Argentina a obținut ce căuta, o victorie cu 2-1 în fața Australiei, securizându-și locul în sferturile de finală de la Campionatul Mondial din Qatar. 

Argentina - Australia 2-1

„Pumele” au început meciul în forță. Argentina a deschis scorul prin Lionel Messi (35'), care s-a aflat la prima reușită din fazele eliminatorii ale tuturor Campionatelor Mondiale la care a participat. 

Julian Alvarez a majorat diferența în minutul 57, iar Enzo Fernandez a deviat în proprie poartă în minutul 77.

Pe final, Lautaro Martinez a primit o pasă excepțională de la Messi, rămânând singur cu portarul (90+4'), dar șutul a fost complet dezamăgitor, mult peste poartă.

„Cangurii” au avut și ei șansa de a restabili egalitatea chiar în ultimul minut de prelungire, 90+7, dar execuția lui Garang Kuol a fost apărată de Emiliano Martinez care a devenit erou pentru argentinieni.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!