Pedeapsa grea primita de Marius Sumudica! Federatia turca l-a suspendat si amendat pe antrenorul roman

Pedeapsa grea primita de Marius Sumudica! Federatia turca l-a suspendat si amendat pe antrenorul roman

Antrenorul Marius Sumudica a fost suspendat 4 meciuri si a fost amendat dupa partida cu Antalyaspor, potrivit Comisiei de Disciplina a Federatiei Turce de Fotbal care a luat aceasta decizie joi.

"Sumi" nu avea voie nici pe banca tehnica si nici in vestiar la meciul de duminica trecuta, scor 1-1. Chiar daca nu avea dreptul sa isi coordoneze echipa, el a transmis din tribuna, mesaje jucatorilor si staff-ului. Sumudica a fost suspendat 4 etape si a fost amendat cu 33.000 de lire turcesti. Antrenorul lui Gaziantep nu a respectat nici normele de distantare sociala si nu a purtat masca de protectie. In urma acestui lucru a fost amendat cu inca 900 de lire turcesti. 

Fiul fostului antrenor de la Astra, Marius Stefan Sumudica, a fost pus ca antrenor secund la echipa, chiar daca nu are licenta si nici contract cu Federatia. El a fost amendat cu 100 de mii de lire turcesti si a primit o suspendare de un an, potrivit tff.org. De asemenea, baiatul lui Sumudica nu a purtat masca si a fost amendat si cu 900 de lire turcesti.

Gaziantep este pe locul 17 in clasamentul din Turcia cu 4 puncte dupa 5 meciuri jucate. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Americanii stau la coadă pentru ajutoare. SUA trec prin cea mai gravă criză de sănătate publică de la gripa spaniolă
BRAT

Modifică setările cookies