EXCLUSIV | Marius Sumudica confirma! "Exista o oferta concreta pentru Alibec! E DE NEREFUZAT!" Suma pe care o ofera turcii pentru atacantul Astrei 

Astra Giurgiu a primit o oferta de nerefuzat pentru Denis Alibec de la Gaziantep.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 16 Septembrie 2020, 11:28
Data actualizarii: Miercuri 16 Septembrie 2020, 14:40

Marius Sumudica a declarat ca isi doreste in continuare sa il transfere pe Denis Alibec la Gaziantep. Oficialii turci au facut o oferta de nerefuzat pentru atacantul Astrei care intra in decembrie in ultimele 6 luni de contract:

"Clubul nostru a oferit in prima faza suma de 600.000 de euro. Eu am pus presiune cat am putut de mult. Sa spun povestea de la inceput ca sa stie toata lumea. Clubul nostru a vrut sa ofere 500.000 de euro pentru un imprumut, nestiind ca el termina contractul la vara. S-au uitat mai atent si au spus ca noi am putea lua jucatorul asta liber. Sa ii dea niste bani la semnatura si il ia liber.

Eu le-am spus ca nu este loial sa faca asta. Eu mi-am permis sa vorbesc cu Denis dupa ce a fost facuta oferta oficial. La momentul respectiv, domnul Niculae a refuzat. 

In momentul de fata exista o oferta concreta de 800.000 de euro plus 30% dintr-un viitor transfer in urmatorii 3 ani. O suma care mi se pare mai mult decat decenta. El in 2 luni jumatate poate semna cu Gaziantep sau cu oricine liber de contract. In decembrie intra in ultimele 6 luni de contract", a declarat Marius Sumudica la emisiunea Ora Exacta in Sport, pe PRO X.

CITESTE SI

Modifică setările cookies