Pablo Mari Arsenal Monza Fotbal extern

Pablo Mari, fotbalistul înjunghiat în mall, a fost operat! Cât va lipsi de pe teren

Fotbalistul Pablo Mari (AC Monza) va fi indisponibil cel puţin două luni după ce a fost operat, în urma rănilor suferite la spate, prin înjunghiere, după un atac care a avut loc într-un supermarket din Italia, scrie Reuters.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 28 Octombrie 2022, 19:48
Data actualizarii: Vineri 28 Octombrie 2022, 19:48

Spitalul Niguarda din Milano a comunicat că intervenţia chirurgicală a fost una reuşită, jucătorul având leziuni la muşchii spatelui.

Pablo Mari, fotbalistul înjunghiat în mall, a fost operat

"Astfel de leziuni necesită de obicei două luni de repaus, înainte ca activităţile fizice să poată fi reluate", a indicat spitalul, într-un comunicat.

Fotbalistul spaniol Pablo Mari, rănit cu un cuţit de un dezechilibrat mintal, joi, într-un centru comercial din la Assago, a fost operat vineri, a anunţat clubul Monza, nou-promovat în Serie A.

Rănit la spate, fundaşul central de 29 de ani, împrumut de la Arsenal în această vară, a fost internat în spital joi seara, dar era conştient şi în măsură să vorbească.

Joi după-amiaza, Pablo Mari făcea cumpărături împreună cu soţia şi fiul său, într-un hipermarket din Assago, când un bărbat cu probleme psihice vizibile a atacat mai multe persoane cu un cuţit, omorând un angajat al centrului comercial şi rănindu-l pe jucător şi alte patru persoane.

Agresorul, un italian în vârstă de de 46 de ani, a fost arestat.

Într-o postare pe Twitter, joi seara, clubul Arsenal a afirmat că este alături de jucător şi de celelalte victime, adăugând: ''Am schimbat câteva mesaje cu agentul lui Pablo, care ne-a spus că el este în spital şi nu este rănit grav''.

''Dragă Pablo, suntem toţi alături de tine şi de familia ta, te iubim. Continuă să te baţi aşa cum ştii tu, eşti un luptător şi te vei vindeca repede'', a scris administratorul delegat al clubului Monza, Adriano Galliani, pe Twitter.

Modifică setările cookies