Atac nebunesc într-un mall din Italia, soldat cu un mort și mai mulți răniți. Printre aceștia e și un fotbalist din Serie A

Pablo Mari Monza Serie A Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 27 Octombrie 2022, 22:49
Data actualizarii: Joi 27 Octombrie 2022, 22:55

Atacatorul, un italian de 46 de ani, a fost capturat de polițiști. Motivele gestului sunt necunoscute, însă polițiștii exclud un atac terorist.

Din articol

Un bărbat înarmat cu un cuțit, în jurul orei 19, a rănit cinci persoane în interiorul unui centru comercial din via Milanofiori, în Assago, Milano.

Printre răniți se numără și fotbalistul de la Monza, Pablo Mari, care se afla acolo împreună cu soția și fiul său.

Jucătorul a fost transportat cu elicopterul la spitalul Niguarda, fiind internat de urgență. Potrivit presei din Italia, jucătorul este conștient și vorbește. Starea lui nu este una gravă.

CEO-ul al clubului, Galliani, și antrenorul echipei, Palladino, au mers la spital pentru a fi alături de Pablo Mari, anunță Gazzetta dello Sport.

Cine este atacatorul

Atacatorul este un bărbat în vârstă de 46 de ani, care suferă de dezechilibru mental și care urmează un an de tratament pentru depresie severă.

Potrivit primelor informații de la fața locului, bărbatul a intrat în centrul comercial, a luat un cuțit de pe rafturi și a început să lovească primele persoane din apropiere.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!