Real Madrid Barcelona Covid El Clasico Spania Fotbal extern

Olé! Real - Barça, cu stadionul plin, după ce Spania a anunțat că va renunţa la restricţii

Măsurile vor fi luate începând cu data de 4 martie, iar stadioanele vor putea găzdui public la 100% din capacitatea lor.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 17 Februarie 2022, 08:31
Data actualizarii: Joi 17 Februarie 2022, 08:39

Spania va renunţa la restricţiile pentru evenimentele sportive începând cu 4 martie, iar stadioanele vor putea găzdui public la 100% din capacitatea lor, ca înainte de pandemia de coronavirus, au anunţat autorităţile sanitare iberice, scrie News.ro.

"Începând cu weekendul din 4 martie, evenimentele sportive, atât în ​​aer liber, cât şi în interior, se vor desfăşura cu public la 100% din capacitate, având în vedere evoluţia satisfăcătoare a tuturor indicatorilor epidemiologici", a anunţat, miercuri, ministrul Sănătăţii, Carolina Darias, într-o conferinţă de presă.

Purtarea măștii va fi obligatorie, iar fumatul interzis

Ea a amintit că purtarea măştii va rămâne obligatorie şi că va fi interzis fumatul, consumul de băuturi alcoolice şi consumul de produse alimentare în timpul acestor evenimente sportive.

La sfârşitul lunii decembrie, autorităţile spaniole au redus capacitatea stadioanelor la 75% şi la 50% pentru sălile de sport închise, în faţa exploziei a numărului de cazuri de Covid-19, a mai precizat sursa citată.

Următorul ”El Clasico” este pe 20 martie

Cu peste 10 milioane de cazuri înregistrate, Spania are peste 97.000 de decese din cauza epidemiei.

Incidenţa în ţară a scăzut la 1.060 de cazuri la 100.000 de locuitori în ultimele 14 zile, faţă de mai mult de trei ori (3.418) în 21 ianuarie, mai scrie News.ro.

Astfel, următorul ”El Clasico” Real Madrid - FC Barcelona, programat pe data de 20 martie, ar urma să se dispute cu stadionul ”Santiago Bernabeu” plin!

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!