Ronald Araujo El Clasico fc barcelona Real Madrid Fotbal extern

FOTO Sacrificiul unui jucător de la FC Barcelona pentru a juca în El Clasico. A intrat pe teren la cinci zile după o operație la mână

Barcelona a pierdut în prelungiri partida cu Real Madrid, scor 3-2, din semifinalele Supercupei Spaniei. Meciul s-a disputat pe stadionul King Fahd International din Riad (Arabia Saudită).

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 13 Ianuarie 2022, 19:58
Data actualizarii: Joi 13 Ianuarie 2022, 20:14

Ronald Araujo a evoluat toate cele 120 de minute, în ciuda faptului că, în urmă cu cinci zile, a trecut printr-o intervenție chirurgicală la mână.

Jucătorul de 22 de ani a intrat pe teren cu mâna bandajată și a rămas până la finalul partidei, evoluția sa fiind una apreciată. Chiar și Xavi a avut cuvinte de laudă despre prestația fotbalistului, alături de cele ale lui Ansu Fati și Pedro. 

"Cei trei ne-au ajutat foarte mult, am văzut la Ansu de ceea ce este capabil", a declarat antrenorul catalanilor. 

"Înfrângerea mereu doare, dar sunt mândru de această echipă. Mulți dintre noi nu am evoluat într-un El Clasico. Trebuie să mai îndreptăm anumite lucruri, dar sunt fericit pentru ceea ce am arătat pe teren", a mărturisit și Araujo.

Jurnalistul Fabrizio Romano a publicat pe contul de Twitter două fotografii cu mâna operată a fotbalistului și o radiografie, în care se poate observa că acesta are două tije în degete.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!