O vedeta din nationala SUA de fotbal feminin acuzata de Donald Trump ca nu canta imnul la meciuri! Reactia fotbalistei: "Este misogin si rasist"

O vedeta din nationala SUA de fotbal feminin acuzata de Donald Trump ca nu canta imnul la meciuri! Reactia fotbalistei: "Este misogin si rasist"

Donald Trump o critica pe Megan Rapinoe.

SUA, nationala cu cele mai multe trofee de campioana la fotbal feminin s-a calificat luni in sferturile competitiei. Presedintele Americii, Donald Trump, a observat ca jucatoarea Megan Rapinoe nu canta imnul SUA si a criticat-o. Aceasta refuza sa cante imnul in semn de protest fata de politica din tara sa. 

"Eu nu cred ca este un lucru bun" a declarat Donlad Trump pentru The Hill.

Motivul pentru care nu canta imnul la meciuri


Rapinoe a cerut in luna martie ca salariile fotbalistelor sa fie egale cu cele ale fotbalistilor, insa acest lucru a fost refuzat.

Daca SUA va castiga un noi titlu mondial, Rapinoe a declarat ca nu se va duce la Casa Alba pentru a sarbatori castigarea trofeului si pentru a fi felicitate de Donald Trump.

"Nu ma voi duce sub nicio forma la Casa Alba", a declarat Rapinoe.

SUA va intalni Franta in sferturile de finala ale Campionatului Mondial de fotbal feminin, iar daca va trece mai departe, va juca in seminfinale cu castigatoarea dintre Norvegia si Anglia.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ultimele clipe din viața pilotului Adrian Cernea, luat de șuvoaie. Cum a reușit să se salveze copilotul Alex Tache
BRAT
Modifică setările cookies