Câți bani îl costă pe Luis Rubiales sărutul forțat de la finala Campionatului Mondial de fotbal feminin

Luis Rubiales agresiune sexuala Campionatul Mondial de fotbal feminin Spania
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 18 Septembrie 2023, 08:23
Data actualizarii: Luni 18 Septembrie 2023, 08:25

Fostul președinte al federației din Spania a demisionat din funcție, în cele din urmă.

Fostul preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, Luis Rubiales, îşi vinde locuinţa de “1,2 milioane de lire sterline” din Madrid pentru a face faţă cheltuielilor mari pentru judecată, el confruntându-se cu consecinţele scandalului "kiss-gate" după finala Cupei Mondiale de fotbal feminin, informează Daily Mail.

Rubiales a demisionat recent, după săptămâni de critici privind comportamentul său după finala Cupei Mondiale de fotbal feminin.

Poate face închisoare de la 1 la 4 ani pentru agresiune sexuală

Conform unei legi privind consimţământul sexual adoptată anul trecut, el ar putea fi pasibil de o amendă sau de o pedeapsă cu închisoarea de la 1 la 4 ani dacă va fi găsit vinovat de agresiune sexuală.

Rubiales a recunoscut într-un interviu că sărutul a fost 'o greşeală', dar a insistat că 'nu a existat niciun rău, niciun conţinut sexual, nicio agresiune', scrie news.ro.

Acum se pare că fostul şef al Federaţiei Spaniole de Fotbal ar putea să-şi vândă casa pentru a ajuta la finanţarea bătăliei juridice, The Sun anunţând că locuinţa de 1,2 milioane de lire sterline a lui Rubiales din Madrid a fost scoasă la vânzare.

Cheltuielile lui Luis Rubiales

Se spune că proprietatea cu două dormitoare are o piscină şi încălzire prin pardoseală şi este situată în apropiere de centrul oraşului Madrid.

Potrivit publicaţiei spaniole La Vanguardia, Rubiales a cumpărat duplexul în urmă cu un an şi l-a renovat complet pentru 1,1 milioane de lire sterline.

El face deja plăţi considerabile în urma unui acord juridic anterior, întrucât, potrivit El Mundo, bărbatul de 46 de ani îi plăteşte fostei sale soţii 800 de euro pe lună pentru fiecare dintre cele trei fiice ale lor, după separarea cuplului în 2013.

Au existat indicii că fiicele lui Rubiales i-au influenţat decizia de a demisiona, deoarece a dezvăluit că ele i-au spus "să se concentreze asupra demnităţii sale".

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!