Fotbal extern

EXCLUSIV Nici Cicâldău, nici Moruțan! Ce jucător de la Galata îi place foarte mult lui Iosif Rotariu, fostul căpitan Cim Bom Bom

Mijlocașul titular în naționala României la Campionatul Mondial din 1990 a câștigat două trofee cu Galatasaray.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 18 Martie 2022, 12:40
Data actualizarii: Vineri 18 Martie 2022, 12:45

Iosif Rotariu, transferat la Galatasaray după ce a fost titular în naționala României la Campionatul Mondial din 1990 și devenit apoi inclusiv căpitan la echipa Cim Bom Bom, a vorbit pentru sport.ro despre meciul turcilor cu FC Barcelona din optimile Europa League, pierdut aseară cu 1-2.

”Galatasaray a arătat în meciul cu Barcelona cu mult peste ce joacă în campionat, nu ratez nicio partidă a lor, am văzut tot. 

Antrenorul nou (n.r. - Domenec Torrent) a schimbat multe și în atitudinea jucătorilor, cred că va progresa Galata, evoluția din meciul cu Barcelona le va da un mare plus de încredere jucătorilor. 

Rotariu: ”Căpitanul lor, Marcao, îmi place foarte mult”

Era greu să se califice cu Barcelona, dar au lăsat o impresie bună pentru că în anumite secvențe ale meciului au contracarat cu inteligență jocul catalanilor.

Căpitanul lor, Marcao, îmi place foarte mult”, a declarat Iosif Rotariu, în exclusivitate pentru sport.ro.

”Roti” l-a lăudat pe Cicâldău pentru meciul bun făcut cu Barca și a subliniat că Moruțan încă nu s-a adaptat în fotbalul turc.

Cu Galata, Iosif Rotariu a câștigat Cupa și Supercupa Turciei în 1991 și a ieșit vicecampion în același an.

Modifică setările cookies