Stranieri

EXCLUSIV Primul căpitan străin din istoria Galatei despre marele avantaj al lui Cicâldău: ”E special, le-a intrat la inimă fanilor”

Fostul mijlocaș Iosif Rotariu a evoluat între 1990 și 1992 pentru echipa din Istanbul, la care s-a transferat de la Steaua.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 18 Martie 2022, 12:11
Data actualizarii: Vineri 18 Martie 2022, 12:31

Iosif Rotariu, primul căpitan străin din istoria lui Galatasaray, a jucat între 1990 și 1992 la clubul din Istanbul, după ce a fost transferat de la Steaua.

Cu Galata, ”Roti” a câștigat Cupa și Supercupa Turciei în 1991 și a ieșit vicecampion în același an.

Fostul mijlocaș al naționalei României a vorbit pentru sport.ro despre ultimul meci al românilor Alexandru Cicâldău și Olimpiu Moruțan în tricoul ”Cim Bom Bom”, cel cu Barcelona.

Rotariu: ”Cicâldău a fost printre cei mai buni cu Barcelona”

”Marele avantaj al lui Cicâldău e polivalența, atuul pe care îl are și Răzvan Marin. Cicâldău a jucat bine (n.r. - în 1-2 cu Barcelona, returul din Europa League), în nota echipei, a fost printre cei mai buni fotbaliști ai Galatei și cred că le-a intrat la inimă suporterilor turci și datorită atitudinii lui - ați văzut și clinciul cu Jordi Alba. 

Orice antrenor e satisfăcut când vede că are în lot un fotbalist precum Cicâldău. Poate juca și număr 10, poate evolua și ca inter, dar și ca mijlocaș în fața apărării, ceea ce îl transformă într-un fotbalist special”, a declarat, în exclusivitate pentru sport.ro, Rotariu, care a mărturisit că nu ratează niciun meci al fostei sale echipe.

Modifică setările cookies