Momentul în care Mihai Stoica a mers să urmărească un jucător din Ligue 2 pentru FCSB, dar a remarcat două staruri care au ajuns la Manchester City 

Mihai Stoica FCSB ferland mendy Riyad Mahrez Fotbal extern
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Miercuri 25 Ianuarie 2023, 11:45
Data actualizarii: Miercuri 25 Ianuarie 2023, 11:46

Mihai Stoica (57 ani) a relatat un moment petrecut la un meci din Ligue 2 pe care a mers să îl urmărească. 

Comentând transferul lui Alexi Pitu (20 ani) la Girondins de Bordeaux, grupare din Ligue 2, Mihai Stoica și-a amintit când a mers să asiste la un meci din liga a doua franceză pentru a urmări un jucător aflat pe radarul FCSB-ului. Managerul general a participat la meciul dintre Le Havre și Grenoble. 

Mihai Stoica: „Un meci cu un nivel fantastic!” 

Povestind despre meciul pe care l-a văzut pentru a-l urmări pe un jucător numit Riviere, dorit de FCSB, Mihai Stoica a dezvăluit că au existat alți doi jucători care i-au atras atenția. Unul dintre ei era nimeni altul decât Riyad Mahrez (31 ani), starul algerian al lui Manchester City, iar celălalt era unul dintre Ferland Mendy (27 ani, Real Madrid) și Benjamin Mendy (28 ani, Manchester City)

„Se joacă un fotbal de un nivel extraordinar (n.r. în Ligue 2). Vă dau un singur exemplu, am fost la un moment după un jucător, Riviere - dar nu Riviere ăla cunoscutul, de la Monaco (n.r. Emmanuel Riviere), în fine.

Şi am văzut Le Havre cu Grenoble, un meci cu un nivel fantastic. Şi mi-am însemnat nişte jucători pe care îi remarcasem. Unul era Mahrez şi celălalt era Mendy, care era împrumutat acolo. 

Acum, să mărturisesc, nu ştiu dacă dacă era Ferland sau dacă era celălalt Mendy (n.r. Benjamin Mendy). Că amândoi au jucat la Le Havre, amândoi sunt împrumutaţi acolo, amândoi sunt fundaşi stânga. Oricum, erau buni amândoi. Unul e la Real Madrid şi celălalt are probleme, dar şi le rezolvă”, a dezvăluit Mihai Stoica la Orange Sport. 

Atât Ferland, cât și Benjamin au evoluat la Le Havre însă în perioade diferite. Jucătorul Realului a jucat în perioada iulie 2013 - iulie 2017, când a fost cumpărat de Olympique Lyon. De cealaltă parte, fundașul lui City a jucat în perioada iulie 2011 - iulie 2013, iar apoi a fost cumpărat de Olympique Marseille. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!