Momente dramatice pentru un fost mare fotbalist: Rigobert Song se lupta pentru viata sa, dupa ce a suferit un accident cerebral la doar 40 de ani

Momente dramatice pentru un fost mare fotbalist: Rigobert Song se lupta pentru viata sa, dupa ce a suferit un accident cerebral la doar 40 de ani

Fostul mare international camerunez Rigobert Song, capitan al nationalei "Leilor Neimblanziti" si unchi al lui Alex Song, a suferit un accident vascular cerebral si se lupta pentru viata sa. Acesta este internat intr-un spital din Yaounde.

In varsta de doar 40 de ani, Rigobert Song, fost capitan al Camerunului si jucator la Metz, Salernitana, Liverpool, West Ham, FC Koln, Lens, Galatasaray si Trabzonspor, se lupta pentru viata sa intr-un spital din tara natala.

Rigobert, unchiul lui Alex Song, a fost internat duminica, dupa ce a suferit un accident cerebral.

Fostul mare fotbalist este cel mai selectionat jucator din istoria tarii sale, avand 137 de meciuri pentru prima reprezentativa a Camerunului.

Song a jucat 123 de meciuri in Ligue 1 pentru Metz, fiind vicecampion al Frantei cu aceasta formatie.

Intre 1999 si 2000, fostul fundas a jucat 34 de meciuri in Premier League pentru Liverpool, iar un sezon mai tarziu a evoluat de 24 de ori pentru West Ham.

O perioada indelungata a carierei sale a petrecut-o si in Turcia, jucand intre 2004 si 2008 pentru Galatasaray (104 meciuri) si intre 2008 si 2010 pentru Trabzonspor (46 meciuri).

VIDEO PROTVPLUS.RO

Regina Elisabeta, cu ochii în lacrimi la înmormântarea Prinţului Philip al Marii Britanii
BRAT
Modifică setările cookies