Ronaldo marchează pe bandă rulantă la United, dar nu e suficient: ”N-avem cum să spunem că suntem mulțumiți”

Cristiano Ronaldo Manchester United Anglia Cristiano Ronaldo
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 25 Noiembrie 2021, 22:58
Data actualizarii: Joi 25 Noiembrie 2021, 23:05

Cristiano Ronaldo înscrie pe bandă rulantă la Manchester United, echipa la care a revenit în vară, și pe care a salvat-o în mai multe rânduri, atât în Champions League cât și în Premier League.

Dar nu e suficient, spun mai multe voci din fotbalul englez. John Barnes (58 de ani), fostul jucător al lui Liverpool, crede că Ronaldo ar trebui să facă și faza defensivă.

"Manchester United trebuie să pună pe primul loc echipa, nu jucătorul. Dacă Ronaldo marchează goluri, dar echipa pierde, atunci și el este responsabil. Ai nevoie de jucători care să alerge atunci când nu marchează. Nu are sens să marchezi o dată și să încasezi două goluri. De aceea e important echilibrul într-o echipă.

Cristiano Ronaldo, analizat de oamenii de fotbal din Anglia

Modul în care Ronaldo reușește să marcheze este fantastic, dar, atunci când echipa nu are mingea, el face parte din grupul de patru care nu se apără. N-avem cum să spunem că, doar pentru faptul că reușește să marcheze, suntem mulțumiți de el.

Manchester United nu își permite să joace în același timp cu Ronaldo, Bruno Fernandes, Mason Greenwood și Marcus Rashford pentru că aceștia nu se apără. Poate că vor marca două goluri, dar vor încasa mai multe", a spus John Barnes, potrivit Mirror.

Cotat la 45 de milioane de euro, la 36 de ani, Ronaldo are cifre impresionante în acest sezon pentru Manchester United.

A reușit să înscrie de zece ori în 14 meciuri, în toate competițiile, cifră la care se mai adaugă și două assist-uri.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!