VIDEO Imagini incredibile cu Ronaldo de la Juventus după eliminarea cu Porto. Criza de nervi încheiată în lacrimi a portughezului

Italia
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 25 Noiembrie 2021, 20:31
Data actualizarii: Joi 25 Noiembrie 2021, 20:40

Detalii și imagini neștiute despre Juventus au fost date publicității prin intermediul documentarului All or Nothing: Juventus.

În cadrul documentarului apar secvențe după eliminarea din Liga Campionilor, în sezonul 2020-2021, când au pierdut în fața celor de la FC Porto.

Deși au câștigat cu 3-2 pe teren propriu, victoria nu a fost suficientă, ținând cont că în tur au pierdut cu 1-2, iar portughezii au mers mai departe datorită numărului mai mare de goluri marcate în deplasare. 

În vestiar, Cristiano Ronaldo a izbucnit în lacrimi, fiind profund marcat de acest eșec, așa cum se vede și documentar, în episodul șase.

Discurs mobilizator la pauză
 

La scorul de 1-0, la pauză, a ținut un discurs în stilul caracteristic, dorindu-și să-i mobilizeze pe colegi: "Trebuie să facem mai mult! N-am jucat deloc, n-am făcut nimic! La naiba! Jucăm ca niște proști". 

Cuadrado i-ar fi spus să se calmeze, moment în care Ronaldo a răspuns: "Mă includ și pe mine! Nu jucăm, asta e adevărul!. Este un meci de Liga Campionilor, trebuie să avem caracter".  

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!