Iubita unui fotbalist de la Dinamo Kiev a incins Instagramul cu o ipostaza sexy. Tanara este cunoscuta pentru aparitiile incendiare

Dinamo Kiev Benjamin Verbic fotbalisti Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 05 Iulie 2021, 12:46
Data actualizarii: Luni 05 Iulie 2021, 13:08
Alvina Lalli, iubita fotbalistului Benjamin Verbic de la Dinamo Kiev, este o adevărată bombă sexy. Blonda cu trăsături de Barbie face furori pe Instagram cu fotografii provocatoare. 

Alvina, care se descrie drept model și designer, a postat recent o imagine in care apare fara sutien, intr-o camasa uda si mulata pe corp, dar si cu parul ravasit. Ipostaza le-a aprins imaginatia fanilor, care au reactionat cu mii de like-uri si comentarii: ”Esti superba”, ”Este imaginea perfecta care descrie cuvantul ”Bomba”. Unii au fost si mai inventivi: ”Cand vei merge pe strada, ai grija sa nu calci peste barbatii care au leșinat după ce te-au vazut, i-a scris un admirator. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A L V I N A (@alvi_lalli)

Tânăra, în vârstă de 26 de ani, este cunoscută în mediul online și nu odată a fost comparată, în presa ucraineacă, cu o păpușă Barbie. Alvina a pozat pentru revista Playboy și nu se sfiește să posteze pe rețelele de socializare imagini de la ședințele foto. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A L V I N A (@alvi_lalli)

Sursă foto: Instagram/ @alvi_lalli

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!