Lionel Messi Barcelona Fotbal extern

Și-a anunțat în lacrimi despărțirea de Barcelona, acum se îndreaptă către Paris. Messi face mâine vizita medicală la PSG

Messi, tot mai aproape de PSG!

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 08 August 2021, 15:19
Data actualizarii: Duminica 08 August 2021, 19:23

Messi s-a despărțit, astăzi, în lacrimi de Barcelona. Starul argentinian a susținut o conferință de presă în care și-a luat adio de la clubul alături de care a crescut.

Deși starul argentinian s-a ferit să vorbească direct despre viitoare sa destinație, presa internațională scrie că acesta va merge mâine la Paris pentru a efectua vizita medicală.

„Messi la PSG e gata! Va face vizita medicală în seara asta sau mâine dimineață, în Paris. Apoi vor semna contractul. Incredibil”, a scris cunoscutul jurnalist Julien Laurens pe Twitter.

Cei de la „barcacenter” fac un anunț similar: „Messi va face vizita medicală la PSG diseară sau mâine dimineață. Mutarea s-a încheiat.

Messi a confirmat că este dorit la PSG

„PSG este o posibilitate. Deocamdată nu am stabilit nimic, dar după ce s-a anunțat decizia Barcelonei am primit o groază de telefoane din partea multor cluburi. O să văd”, a spus Messi. Vezi toată conferința aici!

Messi a cucerit în total 35 de trofee alături de FC Barcelona, pentru care a marcat 672 de goluri în 778 de meciuri disputate.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies