Fotbal extern

Messi și Neymar, din nou împreună după finala Copa America! Cei doi s-au întâlnit în vacanță

Leo Messi (34 ani) se află în vacanță în Ibiza. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Miercuri 04 August 2021, 17:04
Data actualizarii: Miercuri 04 August 2021, 17:06

Superstarul argentinian a rămas liber de contract la finalul lunii iunie, iar situația sa nu a fost încă rezolvată, deși presa din Spania informează că a ajuns la o înțelegere cu Barcelona pentru prelungirea contractului, iar anunțul oficial urmează să fie făcut. 

Deși catalanii și-au reluat antrenamentele, iar majoritatea fotbaliștilor au început pregătirea, Messi se află în Ibiza, acolo unde e în vacanță și nu se va antrena cu Barcelona decât după ce se vor clarifica lucrurile. 

  • Messi și Neymar, din nou împreună după finala Copa America! Cei doi s-au întâlnit în vacanță

Messi a petrecut în Ibiza cu Suarez, Fabregas și familiile lor, însă tot acolo s-a reîntâlnit și cu bunul său prieten, Neymar. Cei doi s-au mai întâlnit pe teren, în urmă cu aproape o lună, când Argentina a câștigat finala Copa America cu Brazilia, 1-0. 

Neymar a postat pe contul său de Instagram o poză în care apare alături de Messi, dar și de coechipierii săi de la PSG, Paredes, Di Maria și Verratti. „Prieteni”, a fost descrierea pe care brazilianul a pus-o fotografiei care a strâns aproape 5 milioane de aprecieri. 

Messi, la primul trofeu important câștigat cu naționala Argentinei 
 

Finala Copa America a fost și prima reîntâlnire pe teren a lui Messi și Neymar de la plecarea starului brazilian de la Barcelona. Titlul este unul care le lipsea ambilor jucători, iar la final, Messi, care visează de când și-a început cariera profesionistă în fotbal să cucerească un trofeu major cu naționala, a ieșit câștigător. 

Singurul gol al meciului a fost înscris de Angel Di Maria, iar la final, Neymar nu și-a putut stăpâni lacrimile de tristețe. Cu toate astea, a găsit putere să meargă să îl îmbrățișeze pe Messi. Imaginile cu cei doi au devenit rapid virale. 

CITESTE SI
STIRILE ZILEI


Modifică setările cookies