Barcelona Antonela Roccuzzo Leo Messi Fotbal extern Imaginile pe care fanii Barcelonei așteptau să le vadă! Messi s-a întors din vacanță

Imaginile pe care fanii Barcelonei așteptau să le vadă! Messi s-a întors din vacanță 

Argentinianul a mers în vacanță cu familia după ce a câștigat finala Copa America. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Miercuri 28 Iulie 2021, 14:52
Data actualizarii: Miercuri 28 Iulie 2021, 15:30

Leo Messi (34 ani) a reușit să câștige primul trofeu important alături de naționala mare a Argentinei, în finala cu Brazilia, 1-0. Singurul gol al meciului a fost înscris de Angel Di Maria. 

După finala câștigată, Messi s-a întors în țara natală, iar apoi a plecat alături de Antonela și cei trei copii în vacanță. Primele zile le-au petrecut în Miami, iar apoi au mers în Caraibe. 

  • Imaginile pe care fanii Barcelonei așteptau să le vadă! Messi s-a întors din vacanță

La 63 de zile de când a părăsit capitala Cataluniei, superstarul argentinian s-a întors acasa, iar publicațiile de sport au fost pe fază și au surprins momentul revenirii sale. Messi a venit cu un avion privat, însă nu a scăpat de paparazzi. Din aeroport au ieșit prima dată Antonela și copiii, urmați de fotbalist. 

Messi nu va rămâne mult timp în Barcelona, pentru că mai are programată o vacanță, de această dată la Marea Mediteraneană. 

Viitorul lui Messi, în continuare în aer 
 

Revenirea lui Messi la Barcelona are multă încărcătură emoțională, în contextul în care căpitanul de pe Camp Nou a rămas liber de contract, iar încă nu a apărut nimic oficial legat de prelungirea sa. Cu toate astea, presa spaniolă a anunțat încă de ceva timp că cele două părți au ajuns deja la un acord pentru un contract pe cinci sezoane.

Catalanii au avut probleme la plafonul salarial din La Liga, astfel că au fost nevoiți să lucreze la contract cât mai bine, astfel încât să poată să semneze cu jucătorul. Presa din Spania a anunțat că la începutul lunii august va fi făcută oficială și prelungirea contractului. 

Totodată, Messi ar trebui să revină la antrenamentele echipei de pe data de 2 august, informează Mundo Deportivo, dată la care se întorc și Kun Aguero și Emerson Royal.  

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!