Fotbal extern

Messi a fost fascinat de portarul Argentinei: "Este un fenomen!" Ce a spus argentinianul dupa ce a ajuns in finala Copa America

Finala Copa America va avea loc pe 11 iulie.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Miercuri 07 Iulie 2021, 12:17
Data actualizarii: Miercuri 07 Iulie 2021, 12:48

Argentina a trecut, la loviturile de departajare, de Columbia si va juca finala impotriva rivalei din Brazilia, pe Maracana, din Rio de Janeiro.

Eroul Argentinei a fost portarul Emiliano Martinez, care a aparat trei lovituri de la 11 metri si si-a trimi nationala in marea finala. Argentina va incerca sa cucereasca trofeul pe care nu a mai pus mana din 1993.

Messi, liderul Argentinei, a fost placut surprins de portarul nationalei sale, fiind de parere ca victoria este rezultatul efortului lui Martinez: 

"Stiu ce a spus Neymar (n.r- ca vrea Argentina in finala). Este finala pe care o asteptam cu totii. Ne-am indeplini obiectivul, de a juca toate meciurile. Acum vom incerca sa castigam finala. Emiliano este fenomenal! Avem un portar foarte bun".

Emiliano Martinez este portrul lui Aston Villa. In varsta de 28 de ani, Martinez a fost crescut de Arsenal, si a mai evoluat pentru Oxford, Sheffield, Rotherham, Wolves, Getafe sau Reading. Are cinci selectii pentru nationala, pentru care a debutat in urma cu o luna.

CITESTE SI

Modifică setările cookies