Raportul preliminar e cunoscut! Medicii legisti au efectuat autopsia, iar cauza mortii lui Diego Maradona a fost anuntata!

Raportul preliminar e cunoscut! Medicii legisti au efectuat autopsia, iar cauza mortii lui Diego Maradona a fost anuntata!

Toate detaliile despre ce se intampla in Argentina sunt AICI.

Un stop cardiorespirator i-a luat viata lui Maradona la varsta de 60 de ani. Se afla in casa lui din Tigre, acolo unde a fost instalat dupa ce a fost supus unei interventii chirugicale la cap, pentru un hematon subdural pe data de 4 noiembrie. 

Expertii medico-legisti care au efectuat autopsia asupra corpului lui Diego, au prezentat un raport preliminar inaintea pronuntarii unor rezultate finale. Potrivit examinatorilor, El Pibe a murit dupa o: "insuficienta cardiaca acuta, la un pacient cu candiomiopatie dilatata, iar insuficienta cardiaca cronica congestiva a generat un edem pulmonar acut", au fost citati medicii de catre Ole. 

Aceasta afectiune opreste muschiul inimii de a mai pompa suficient sange catre restul corpului. Autopsia a fost efectuata dupa ce Parchetul din San Isidro a solicitat acceptul familiei pentru investigarea cauzelor mortii. 

Revoluție în Ring: Biea, Bogdan Stoica, Amansio Paraschiv si ‘Tanculetul’ Iancu dau cu pumnul în direct la PRO X, vineri, 20:00!

VIDEO PROTVPLUS.RO

Un român membru al echipajului petrolierului Mercer Street, ucis într-un atac asupra navei în Marea Arabiei
BRAT
Modifică setările cookies