Fotbal extern

Martin Odegaard, despre viața la Real Madrid: ”Nu e ușor să-ți faci prieteni”

Martin Odegaard a plecat de la Real Madrid.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Sambata 09 Octombrie 2021, 11:11
Data actualizarii: Sambata 09 Octombrie 2021, 11:17

Mijlocașul norvegian era considerat unul dintre cei mai talentați jucători din lume în urmă cu câțiva ani, ajungând la Real Madris pe când avea doar 16 ani. El a semnat cu Arsenal vara trecută, după o perioadă nefastă la Real.

Martin Odegaard a vorbit despre perioada petrecută la Madrid, într-un interviu acordat celor de la Marca:

  • Martin Odegaard, despre viața la Real Madrid: ”Nu e ușor să-ți faci prieteni”

"Au fost multe perioade dificile, atât la prima echipă, cât și la a doua. Dar fiind printre cei mai buni m-a făcut mai puternic. Simt că am crescut mulțumită celor de la Madrid și am învățat de la jucători precum Ramos sau Ronaldo.

Când ești la cel mai înalt nivel, nu e ușor să-ți faci prieteni și să te adaptezi. Cel puțin nu când ești tânăr și provii dintr-un mediu diferit.

Am venit de la altă cultură și nu e ușor să te adaptezi într-un vestiar precum era cel de la Real. A fost dificil, dar a fost ceva care m-a întărit și sunt fericit că am experimentat asta. Cred că e o mare diferență de atmosferă între Arsenal și Real.

Sunt foarte fericit la Arsenal. Este un vestiar foarte frumos. Ramos este o persoană specială, ai atât de multe de învățat de la el. Totuși, la naționala Norvegiei, încerc să fiu un căpitan în propriul meu fel".

Odegaard are un gol și o pasă de gol în cele șase meciuri jucate pentru Arsenal în acest sezon. 35 de milioane de euro au plătit cei de la Arsenal pentru el.

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies