Maradona, interzis de FIFA la tragerile la sorti ale CM 2010!

Autor: Sport.ro
Miercuri 02 Decembrie 2009, 13:53
Maradona, interzis de FIFA la tragerile la sorti ale CM 2010!

Presedintele Comitetului de Organizare al Cupei Mondiale a anuntat ca Diego Maradona nu are dreptul sa participe la tragerile la sorti pentru Cupa Mondiala

Presedintele Comitetului de Organizare al Cupei Mondiale din 2010, Danny Jordaan, a declarat ca selectionerul Argentinei, Diego Maradona, suspendat de FIFA, nu poate participa la tragerea la sorti de vineri, desi presa locala a scris ca el ar putea merge in calitate de consultant TV.
 
FIFA l-a suspendat la 15 noiembrie pe Diego Maradona, pentru doua luni si l-a amendat cu 25.000 de franci elvetieni de FIFA, pentru insultele proferate dupa meciul cu Uruguay, la 14 octombrie. Diego Maradona, suspendat din toate activitatile legate de fotbal, a fost audiat circa 40 de minute de Comisia de Disciplina a FIFA.

Suspendarea sa se va incheia la 15 ianuarie.

"Maradona este o mare personalitate, dar nu poate veni la tragere, sunt reguli care sustin acest lucru", a declarat Jordaan, informeaza AFP.

Intrebat daca Maradona poate intra in Africa de Sud, Jordaan a raspuns: "Poate intra in Africa de Sud, nu interzicem nimanui acest lucru, atat de multe persoane au avut interdictie aici altadata, asa ca nu vom mai face acest lucru".

Cand un jurnalist l-a intrebat daca are informatii despre venirea lui Maradona in calitate de consultant pentru tragerea la sorti, Jordaan a spus: "Am vazut acest lucru intr-un ziar din Johannesburg, insa nu stiu mai mult".

Tragerea la sorti pentru Cupa Mondiala are loc vineri.
 

Fostul ministru al Sănătății Sorina Pintea, adusă cu duba la DNA pentru audieri
BRAT