Boca Juniors bataie Copa Libertadores Fotbal extern Mai ceva ca-n filme! Jucătorii Bocăi s-au luat la bătaie cu poliția și au aruncat cu gardurile în vestiar VIDEO

Mai ceva ca-n filme! Jucătorii Bocăi s-au luat la bătaie cu poliția și au aruncat cu gardurile în vestiar VIDEO 

Semifinalistă în sezonul trecut al Cupei Libertadores, Boca Juniors visa din nou la un parcurs lung în cea mai importantă competiție intercluburi din America de Sud. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 21 Iulie 2021, 10:17
Data actualizarii: Miercuri 21 Iulie 2021, 10:44

Doar că echipa argentiniană a dat în optimi de formația braziliană Atletico Mineiro, iar după 180 de minute, cele două echipe au rămas la egalitate, 0:0.

S-a trecut direct la loviturile de departajare, acolo unde Boca a ratat trei din cele patru penalty-uri, prin Sebastian Villa, Esteban Rolon și Carlos Izqueirdoz, adversarii calificându-se în sferturi, după ce au transformat trei penalty-uri.

  • Mai ceva ca-n filme! Jucătorii Bocăi s-au luat la bătaie cu poliția și au aruncat cu gardurile în vestiar VIDEO

Doar că jucătorii Bocăi nu s-au mulțumit cu rezultatul și au protestat vehement la deciziile arbitrului, atât în timpul, cât și la finalul partidei. Argentinienii au acuzat un gol anulat incorect de VAR, dar și alte decizii ale arbitrului uruguayan Esteban Ostojich. Odată eliminați, nervii argentinienilor au cedat, iar scenele care au urmat la vestiare au fost incredibile, fiind nevoie de intervenția militarilor prezenți pentru ca lucrurile să se calmeze.

A fost nevoie de intervenția forțelor de ordine 

Totul a început când, potrivit cotidianului argentinian ”Ole”, președintele lui Mineiro, Sergio Coelho, a aruncat cu sticle de apă în direcția jucătorilor Bocăi. S-a creat un haos general, argentinienii aruncând la rândul lor cu sticle, dar și cu gardurile care delimitau zona mixtă și zona de flash-interviewuri.

A fost nevoie de intervenția poliției militare din Belo Horizonte, care a dispersat jucătorii nervoși cu gaze lacrimogene, presa argentiniană notând că gazele au fost folosite inclusiv în vestiarul Bocăi.

Nu au fost primele probleme legate de deplasarea argentinienilor în Brazilia, fanii lui Atletico trezindu-i în noaptea de dinaintea partidei pe jucătorii Bocăi cu artificii și petarde. Potrivit cotidianului brazilian ”O Tempo”, doi membri ai delegației argentiniene au fost arestați, iar alți șase vor fi chestionați cu privire la incidentele de după partidă.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!