Ladislau Boloni, interviu despre transferul fostului său elev Cristiano Ronaldo la Al Nassr: ”A fost un mare jucător...”

Ladislau Boloni al nassr Cristiano Ronaldo Sporting Lisabona Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 08 Ianuarie 2023, 09:57
Data actualizarii: Duminica 08 Ianuarie 2023, 10:01

Antrenorul român al lui FC Metz, care a lucrat cu portughezul la Sporting Lisabona, a vorbit în presa belgiană despre mutarea anului.

"A fost un mare jucător...", a declarat despre Cristiano Ronaldo, pentru site-ul belgian walfoot.be, antrenorul român Ladislau Boloni, sub comanda căruia atacantul portughez a debutat ca profesionist în anul 2002 la Sporting Lisabona, când avea 17 ani.

Boloni, care a antrenat mult timp în Belgia, a analizat pentru acest site delicatul sfârşit de carieră al starului lusitan, ce a semnat recent cu echipa saudită Al-Nassr.

Ladislau Boloni despre Cristiano Ronaldo: ”Poate că nu e CEL mai mare din toate timpurile. Există Messi...”

"Este cineva foarte special. A fost la cel mai înalt nivel şi va rămâne unul dintre cei mai mari fotbalişti din istorie. 

Poate că nu CEL mai mare din toate timpurile. Dar nu ar fi corect să dăm un singur nume. Există Messi... dar să fii unul dintre cei mai buni este deja fantastic", a spus Boloni, care antrenează acum echipa franceză Metz.

Mai în vârstă decât rivalul său dintotdeauna, Ronaldo pare să fie puţin în declin.

”Știți, are 37 de ani, iar cu stilul său de joc nu este ușor”

"Ştiţi, are 37 de ani, iar cu stilul său de joc, care este diferit de cel al lui Lionel Messi, nu este uşor. În plus, a avut probleme la Manchester United", a amintit Boloni.

"Dar îmi place povestea lui frumoasă: un tip normal, de pe străzi, care a ajuns în vârf, la cel mai înalt nivel din lume. Chiar dacă reuşeşte aceste lucruri, în viaţa sportivă şi în afara ei, în cele din urmă toţi suntem nişte oameni simpli", a adăugat Boloni.

”Eu nu cred că va reveni la cel mai înalt nivel din Europa”

Rămâne de văzut dacă Ronaldo, acum în Arabia Saudită, poate reveni pentru ultima oară la cel mai înalt nivel.

"Eu nu cred că va reveni la cel mai înalt nivel din Europa. 

Dar ceea ce a făcut până acum, experienţa şi cunoştinţele sale... toate acestea le poate transmite jucătorilor tineri", a conchis primul său antrenor în fotbalul profesionist. (Agerpres)

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!