VIDEO Cristiano Ronaldo nu a rezistat să vadă din lojă meciul Al-Nassr - Al-Ta'ee 2-0! Cum a fost surprins superstarul portughez 

Cristiano Ronaldo Al-Nassr Al-Ta ee Fotbal extern Cristiano Ronaldo
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 07 Ianuarie 2023, 18:43
Data actualizarii: Sambata 07 Ianuarie 2023, 18:44

Cristiano Ronaldo nu a avut răbdare să vizioneze meciul Al-Nassr - Al-Ta'ee, 2-0, dintr-un fotoliu.

În ultima zi din 2022, Al-Nassr a anunțat oficial că l-a transferat pe Cristiano Ronaldo (37 ani), din postura de jucător liber de contract. Clubul din Arabia Saudită l-a convins pe deținătorul a 5 Baloane de Aur cu un salariul anual de 200 de milioane de euro pe sezon. Astfel, în aventura de doi ani și jumătate de la Al-Nassr, superstarul portughez ar urma să câștige 500 de milioane de euro.

Cristiano Ronaldo i-a purtat noroc lui Al-Nassr la primul meci de la sosirea în Arabia Saudită 

Cristiano Ronaldo a asistat din lojă la meciul Al-Nassr - Al-Ta'ee. Iar deținătorul a 5 Baloane de Aur le-a purtat noroc noilor coechipieri. Talisca (28 ani) a marcat o dublă și și-a dus echipa pe primul loc, cu 29 de puncte acumulate în 12 etape. 

Însă, superstarul a rezistat doar 45 de minute să privească meciul dintr-un fotoliu. La pauză, Cristiano Ronaldo s-a dus în vestiar și a început să pedaleze la o bicicletă eliptică. De altfel, așa l-a prins și golul al doilea însris de Talisca, în minutul 47. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!