Juan Emmanuel Culio a fost depistat pentru a doua oara cu COVID-19! Cazul sau este primul din Argentina

Fostul jucator de la CFR, Culio, a fost depistat in aceste zile pentru a doua oara cu noul coronavirus. 

El evolueaza in Argentina pentru Quilmes, iar la sfarsitul lunii octombrie a fost externat din spital. Dupa ce a efectuat testele alaturi de colegii sai, el a fost depistat din nou pozitiv. Culio este primul jucator din Argentina care s-a infectat de doua ori cu noul coronavirus. In luna septembrie a fost testat pentru prima data cu noul coronavirus, nu a avut simptome grave, a urmat tratamentul recomandat si a fost externat la sfarsitul lunii octombrie. 

"Clubul Quilmes Atletico informeaza ca la ultmul test efectuat de echipa, jucatorul Culio a fost depistat pozitiv cu COVID-19. Emmanuel a fost deja izolat si se iau toate masurile impuse de protocolul sanitar", a fost mesajul echipei din Argentina. 

Juan Emmanuel Culio este legenda la CFR Cluj. Argentinianul a jucat de doua ori la echipa ardeleana: 2007-2011 si 2017-2020. Jucatorul argentinian a strans 229 de meciuri pentri CFR, a marcat 30 de goluri si a oferit 34 de pase decisive. El a castigat 5 titluri de campion alaturi de "feroviari" 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Planul prin care Poliția Română vrea să stopeze carnagiile de pe șosele. Sancțiuni dure pregătite pentru șoferi
BRAT
Modifică setările cookies