Ironii la adresa lui Messi chiar in ziua in care implineste 33 de ani! "Eu am fost cel mai bun de pe teren, desi Messi juca si el!" 

Ironii la adresa lui Messi chiar in ziua in care implineste 33 de ani! "Eu am fost cel mai bun de pe teren, desi Messi juca si el!" 

Un fost jucator de la Manchester City a rememorat o partida contra Barcelonei in care el a fost mai bun decat Messi. 

Stephen Ireland a povestit ca ar fi putut ajunge la Barcelona in 2009, cand presedintele catalanilor l-a imbratisat, numindu-l "superman". Atunci irlandezul a jucat impotriva lui Messi, considerand ca a reusit sa-i citeasca gandurile. 

"Am jucat impotriva Barcelonei si am fost cel mai bun jucator pe teren. Messi juca si el. Era intr-una dintre cursele sale nebunesti si eu m-am gandit doar ca trebuie sa ma ocup de el. I-am facut pe plac, reusind o abordare uimitoare.

De 4 sau 5 ori i-am citit pasele si i le-am interceptat. Era frumos, chiar frumos, sa fiu acolo cu el. In astfel de meciuri, suntem mai atenti, incercam mai mult. Alergam mai repede, vedem mai multe. Eu sunt construit pentru asta", a declarat Ireland pentru publicatia The Athletic. 

Mijlocasul in varsta acum de 33 de ani a fost de-a lungul timpului legitimat la Manchester City, Aston Villa, Newcastle United, Stoke City si Bolton Wanderers.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ploile au făcut prăpăd în toată țara. Bilanțul ciclonului din Marea Neagră care a lovit România
BRAT
Modifică setările cookies