GALERIE FOTO Întâlnire de gradul zero! Soția și amanta lui Kyle Walker au luat aceeași decizie

Kyle Walker Manchester City Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 22 Aprilie 2024, 13:00
Data actualizarii: Luni 22 Aprilie 2024, 13:01

Kyle Walker (33 de ani) s-a despărțit de soția sa Annie Kilner după ce femeia a aflat că fotbalistul lui Manchester City are încă un copil cu amanta sa, Lauryn Goodman.

Annie era însărcinată cu al patrulea copil al lui Kyle Walker la acel moment. Tânăra a născut săptămâna trecută, iar presa din Anglia a anunțat că Walker încearcă să își repare relația cu soția sa.

Amanta lui Kyle Walker vrea să îi ducă la EURO pe copiii fotbalistului

Totuși, fotbalistul lui Manchester City ar putea avea mari probleme. Amanta sa a anunțat în presa britanică faptul că intenționează să își ducă cei doi copii pe care îi are cu starul lui Manchester City la EURO 2024.

Lauryn Goodman, amanta lui Kyle Walker, este decisă să își ducă cei doi copii pe care îi are cu starul lui Manchester City în Germania, pentru a-și vedea tatăl la naționala Angliei la EURO 2024. Femeia i-ar fi spus unui apropiat că cel care a invitat-o în Germania a fost chiar fotbalistul.

Te vreau acolo și vreau să fie și Kairo acolo să mă vadă jucând”, i-ar fi spus Kyle Walker modelului care i-a dăruit doi copii.

Goodman s-a hotărât să dea curs invitației și să meargă în Germania, la EURO 2024, acolo unde se va afla și soția fotbalistului, Annie Kilner, cea care săptămâna trecută a dat naștere celui de-al patrulea copil pe care îl are cu jucătorul lui Manchester City.

”Sunt hotărâtă să îmi duc copiii să îl vadă pe tatăl lor jucând pentru Anglia în vara asta”, i-ar fi spus Lauryn Goodman unui apropiat, conform The Sun.

Chiar dacă cei doi s-au despărțit în luna ianuarie, după ce Annie Kilner a aflat că Walker mai are un copil cu Goodman, fotbalistul i-a fost alături la naștere fostei sale soții.

Cu toate acestea, Lauryn Goodman nu vrea să dea înapoi și este hotărâtă să își ducă promisiunea la capăt.

Lauryn nu vrea să îl dezamăgească pe Kairo. Ea le-a povestit prietenilor săi că Walker i-a spus atunci când încă erau încă apropiați, înainte ca Annie să afle că au împreună o fiică, că vrea ca ea să îi ducă la EURO pe copii.

Kairo a fost încântat. Lauryn este o mamă bună, nu își va dezamăgi fiul. A părut calculat faptul că vestea nașterii fiicei lui Walker a venit de ziua lui Kairo. Kyle nu a trimis nici măcar un mesaj, este dureros. Lauryn simte că el a avut o relație minunată cu fiul său. Ea vrea să facă orice acum pentru a se asigura că cei doi copii nu sunt afectați de acțiunile tatălui lor”, a precizat o sursă apropiată lui Lauryn Goodman pentru publicația britanică.

În timpul Cupei Mondiale, Kyle i-a dat mesaj lui Lauryn și i-a spus că victoria a fost pentru Kairo. Chiar i-a adus lui Kairo o minge de la Cupa Mondială și un tricou. I-a spus că regretă că fiul său nu a fost acolo și i-a dat de înțeles că vrea să fie cu el la EURO.

Ce băiat nu își dorește să își vadă tatăl la lucru? S-a întâmplat ca tatăl lui Kairo să fie fotbalist. Kairo îl idolatrizează pe Kyle. Au construit o relație minunată, iubesc să joace fotbal împreună”, a adăugat apropiatul lui Lauryn Goodman.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!