Cristiano Ronaldo Portugalia portugalia - macedonia de nord Fotbal extern Cristiano Ronaldo

Întrebarea care l-a iritat pe Cristiano Ronaldo la conferința de presă: ”Eu sunt la conducere, punct!”

Cristiano Ronaldo (37 de ani) se luptă pentru calificarea la Cupa Mondială din Qatar. Portugalia se va lupta cu Macedonia de Nord pentru un loc la turneul final.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 28 Martie 2022, 15:37
Data actualizarii: Luni 28 Martie 2022, 15:42

Ar putea fi ultimul pentru Cristiano, având în vedere că are 37 de ani. La următoarea Cupă Mondială, pe care o vor găzdui Canada, Mexic și Statele Unite, starul lusitan va avea 41 de ani. Nu este imposibil să fie prezent și acolo, având în vedere forma sa excelentă chiar și la această vârstă.

Cristiano Ronaldo s-a enervat: ”Eu sunt la conducere, punct!”

Ronaldo a fost ”iritat” de întrebarea jurnaliștilor legată de ultima sa Cupă Mondială. Portughezul spune că decizia cu privire la viitorul său îi aparține în totalitate.

  • Cristiano Ronaldo

”Încep să văd că mulți dintre voi vă puneți aceeași întrebare. Cine va decide viitorul meu sunt eu, nimeni altcineva. Dacă îmi vine să joc mai mult, joc, dacă nu am chef să joc mai mult, nu joc. Eu sunt la conducere, punct”, a spus Cristiano Ronaldo, conform O Jogo.

Portugalia va juca împotriva Macedoniei de Nord în finala barajului petnru Cupa Mondială, pe 29 martie. Lusitanii au trecut de Turcia, scor 3-1, iar Macedonia a produs surpriza eliminând campioana europeană, Italia, scor 0-1.

Cristiano Ronaldo este cel mai bun marcator din istoria naționalei Portugaliei, cu 115 reușite în 185 de partide, cifră la care se mai adaugă și 40 de assist-uri.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!