Legia Varsovia Lech Poznan Spartak Moscova ultrasi Vladimir Putin Fotbal extern

FOTO Imagine șocantă cu Putin! Ultrașii Legiei i-au pus gând rău dictatorului Rusiei

Fanii din Varșovia au avut și o răfuială cu suporterii lui Lech Poznan la meciul din campionatul Poloniei dintre cele două echipe.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 10 Aprilie 2022, 12:45
Data actualizarii: Duminica 10 Aprilie 2022, 12:47

Lech Poznan - Legia Varșovia 1-1, meci disputat sâmbătă în campionatul Poloniei, a prilejuit ultrașilor oaspeți să afișeze un banner imens cu Vladimir Putin atârnând spânzurat cu o frânghie.

Dincolo de protestul față de invazia Rusiei în Ucraina, fanii din Varșovia au avut și războiul lor cu cei din Poznan, care sunt înfrățiți cu Spartak Moscova, formație exclusă din Europa League după atacul dictatorului Putin.

De altfel, liderul rus a fost reprezentat pe banner purtând tricoul celor de la Spartak.

Gruparea Nieznani Sprawcy: ””Frații Surkis sunt pro-Rusia, banii nu trebuie să ajungă în conturile lor!”

Zilele trecute, ultrașii Legiei au anunțat că vor boicota amicalul caritabil cu Dinamo Kiev.

”Conform unor surse verificate și a informațiilor oferite de suporterii lui Dinamo Kiev, proprietarii clubului, frații Surkis, au fost întotdeauna pro-Rusia și au cooperat cu politicienii și lobby-iștii ruși. Grigori a fost membru al unui partid politic pro-rus, interzis în Ucraina. Ambii au fugit din țară cu bani după începerea războiului.

În aceste condiții, am decis să nu participăm la acest meci. Le cerem conducătorilor Legiei să nu transfere niciun ban în conturile fraților Surkis, sumele obținute să fie transferate doar într-un cont verificat, de încredere”, au scris ultrașii de la Nieznani Sprawcy pe pagina lor de Facebook.

Modifică setările cookies