Ilie Dumitrescu FCSB Gigi Becali Fotbal extern

Ilie Dumitrescu, reacție aspră după ce a văzut cum a fost umilită echipa lui Gigi Becali 

FCSB a fost învinsă, joi seară, în deplasare, cu scorul de 5-0, de formaţia daneză Silkeborg, într-un meci contând pentru Grupa B din Conference League.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 07 Octombrie 2022, 00:15
Data actualizarii: Vineri 07 Octombrie 2022, 00:31

Ilie Dumitrescu a comentat umilința din Danemarca și a subliniat că jucătorii pe care a mizat Nicolae Dică nu s-au ridicat la nivelul titularilor. 

Patronul FCSB, Gigi Becali, a decis ca mai mulți titulari să rămână la București și n-au mai făcut deplasarea pentru meciul din Danemarca. 

Ilie Dumitrescu, reacție tăioasă

”E un lucru asumat! Sunt 7 titulari la București, chiar îmi puneam întrebarea cu cine se antrenează. Cred că a rămas Neubert. E clar că jucătorii care au intrat astăzi nu s-au ridicat la același nivel cu titularii. Au fost două situații diferite: un meci cu West Ham, 60 și ceva de minute excelente, și cel din seara asta. Înlocuitorii titularilor nu se pot ridica la nivelul ăsta.

Sunt într-un moment delicat, nici nu mai acceptau jocul, jucători care au calitate, Popescu, Miculescu, Musi. Cedezi până la urmă. Adversarilor le ieșea orice preluare. Fotbalul danez este peste cel suedez, norvegian, la capitolul tehnică. Problema se pune că trebuie să te gândești la suporteri, 18-20 de mii care vin la stadion în fiecare duminică și care abia așteptau să vadă echipa în Europa.

Dacă a fost greu de gestionat, pe viitor trebuie să tragi anumite concluzii. Trebuie să ai 2-3 jucători pe post de același nivel. `Nu mă interesează competiția asta` nu e un mesaj pentru fani. Nu e în cultura și educația acestui club. Când jucam eu, știam ce loc am în echipă. Dacă-i lăsa acasă pe Lăcătuș, Iovan, Bumbescu, era o problemă.

Eu mă gândeam în avion că nu-i am pe ăștia, indiferent cât ne responsabiliza antrenorul. Mă simțeam diferit. Așa pleci, mai ales pe fondul începutului de joc. Ar trebui gestionat diferit, cu mai mult tact, dacă-i interesează de oamenii ăia care vin în tribune. Rezultatul ar fi fost același, dar impresia ar fi fost alta. E vorba de relația cu cei care vin la stadion”, a spus Ilie Dumitrescu, potrivit Digi Sport.

Clasamentul Grupei B

1. West Ham - 9 puncte

2. Anderlecht - 4 puncte

3. Silkeborg - 3 puncte

4. FCSB - 1 punct

VIDEO Nicolae Dică, explicații după Silkeborg - FCSB 5-0

Modifică setările cookies