GALERIE FOTO Hugo Lloris s-a retras din națională, Deschamps a reacționat imediat. Selecționerul a evocat un moment esențial

Hugo Lloris Didier Deschamps Franta Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 09 Ianuarie 2023, 22:13
Data actualizarii: Luni 09 Ianuarie 2023, 22:24
Selecţionerul Didier Deschamps i-a adus un tribut lui Hugo Lloris, care s-a retras din naţionala Franţei, al cărei căpitan a fost încă de la începerea mandatului tehnicianului, în 2012.

„Mi-a povestit la ce se gândeşte şi decizia sa în urmă cu câteva zile. Trebuie să-i respectăm decizia chiar dacă încă avea locul clar în echipa noastră, aşa cum a demonstrat la ultima Cupă Mondială de la Doha. A fost un foarte mare slujitor al echipei franceze şi vreau să-i salut cariera excepţională. 

Hugo este o persoană remarcabilă la nivel uman. Era căpitan când am devenit antrenor în 2012, i-am păstrat banderola şi nu am regretat niciodată, dimpotrivă. Hugo are o idee foarte înaltă despre echipa franceză, a fost întotdeauna orientat spre echipă, a pus întotdeauna echipa pe primul loc, uneori chiar în detrimentul lui. A fost o plăcere şi o onoare pentru mine să-i fiu antrenor. 

Le doresc tuturor antrenorilor să aibă jucători ca el. Hugo are tot respectul şi recunoştinţa mea. Îi doresc să fie fericit. Un mare mulţumesc, Hugo, pentru că ţi-ai reprezentat ţara atât de bine.”, a declarat Deschamps, conform lefigaro.fr.

Hugo Lloris a debutat în echipa Franţei la 19 noiembrie 2008, împotriva Uruguayului (0-0) şi şi-a încheiat cariera pe 18 decembrie în finala Cupei Mondial, pierdută împotriva Argentinei.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!