Cea mai mare greseala din fotbal! N-au vrut sa-l pastreze pe Messi | "Mi-au raspuns ca mai avem si altii la fel"

Cea mai mare greseala din fotbal! N-au vrut sa-l pastreze pe Messi | "Mi-au raspuns ca mai avem si altii la fel"

Lionel Messi a fost in probe la River Plate, dar "Los Milionarios" nu l-au pastrat in lot dintr-un motiv incredibil.

Eduardo Abrahamian a povestit pentru Marca ca a fost impresionat de micutul Messi inca de la primele atingeri de balon. Abrahamian a fost fundas la River si dupa retragere a fost cooptat in cadrul clubului.

"Messi m-a impresionat inca de la primele atingeri de balon. Era mic de inaltime, foarte fragil, dar nu ne faceam probleme din cauza asta. Eram prea atrasi de calitatile tehnice pe care le arata", a povestit fostul fundas.

La primul antrenament cu River, micul Leo a inscris 12 goluri. Eduardo Abrahamian l-a sunat imediat pe directorul general al clublui pentru a-l vedea pe micul magician.

Pentru ca Lionel Messi sa ramana la River Plate era nevoie ca oamenii din conducere sa gaseasca o solutie pentru ca familia acestuia sa se mute alaturi de el in Buenos Aires.

"Eram convins ca va ajunge departe si stiam ca nu poti pierde un asemenea jucator. Le-am spus celor de la River ca e un fotbalist de calitate, dar mi s-a raspuns ca mai avem si altii la fel", a declarat Abrahamian.

Messi a plecat la Barcelona, iar restul este istorie. A castigat de mai multe ori balonul de aur si a jucat o finala de campionat mondial cu Argentina in 2014.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Lung șir de erori în intervenția din Onești. Victimele au murit în chinuri
BRAT

Modifică setările cookies