Fotbal extern

VIDEO Golgheterul unei echipe din Liga 1 a făcut show în Copa Libertadores! Cum să bați cu 5-0 deși nu ai posesia mingii

Juan Bautista Cascini a plecat în iarnă de la Academica Clinceni și s-a transferat la The Strongest, formație de top din Bolivia.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 04 Mai 2022, 12:32
Data actualizarii: Miercuri 04 Mai 2022, 12:38

Plecat în iarnă de la Academica Clinceni, unde continuă să fie golgheterul echipei din acest sezon, cu 7 reușite, argentinianul Juan Bautista Cascini (24 de ani) s-a transferat la The Strongest La Paz, echipă de top din Bolivia.

În noaptea de marți spre miercuri, Cascini și compania au evoluat pe ”Estadio Hernando Siles”, arenă aflată la o altitudine de 3637 de metri, în grupele Copei Libertadores, echivalentul sud-american al Ligii Campionilor.

Cascini a înscris un gol în 5-0 cu Atletico Paranaense

Și au făcut-o în stil de mare echipă: au câștigat cu 5-0 meciul cu Atletico Paranaense din Brazilia, deși au avut o posesie inferioară a mingii, de doar 48%!

Cascini a fost integralist pentru The Strongest și a înscris penultimul gol, în minutul 90+1, formația boliviană având șanse mari pentru calificarea în fazele superioare ale competiției.

La 19 ani juca în prima ligă din Argentina, apoi a evoluat la Botoșani și Clinceni

Titular la Clinceni în ultimele două sezoane, mijlocașul argentinian s-a transferat în septembrie 2020 la clubul din Ilfov de la FC Botoșani. 

În turul acestui sezon, Cascini a marcat de șapte ori, înscriind inclusiv în poarta celor de la FCSB, CFR Cluj și Rapid.

Mijlocașul este un produs al clubului Estudiantes de La Plata, pentru care a debutat în prima ligă din Argentina la vârsta de 19 ani.

Modifică setările cookies