palmairas Copa Libertadores Fotbal extern

Scor-record în Copa Libertadores! Palmeiras a distrus o echipă din Bolivia

Echipa braziliană Palmeiras, câştigătoarea ultimelor două ediţii, a reuşit marţi victoria cu cel mai mare scor din competiţia de fotbal Copa Libertadores, 8-1 cu bolivienii de la Independiente Petrolero, transmite AFP.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 13 Aprilie 2022, 11:54
Data actualizarii: Miercuri 13 Aprilie 2022, 11:57

Echipa ”verdao” a reuşit un festival de goluri la revenirea suporterilor săi pe Allianz Arena, după doi ani de pandemie, în cea mai importantă competiţie intercluburi din America de Sud, într-un meci din etapa a doua a Grupei A.

Scor-record în Copa Libertadores: 8-1!

Golurile echipei paulista au fost înscrise de Ze Rafael (41), Rafael Navarro (47, 54, 56, 78), Rony (80) şi Raphael Veiga (86, 90), după ce oaspeţii deschiseseră scorul prin Jose Correa (5).

De remarcat că Palmeiras nu l-a avut pe banca tehnică pe antrenorul portughez Abel Ferreira, suspendat, iar mai mulţi titulari au fost menajaţi.

Palmeiras conduce în clasament, cu 6 puncte, urmată de Emelec Guayaquil, 1 punct, Independiente, 1 punct, Deportivo Tachira, 0 puncte. Emelec şi Deportivo au un meci mai puţin. Primele două clasate se califică în optimile de finală.

Agerpres.

Modifică setările cookies