Gigă Hagi, printre invitații de lux la „Weekend-ul Legendelor”, eveniment organizat de Glasgow Rangers

Gica Hagi Glasgow Rangers Fotbal extern Gica Hagi, multumit de egalul de la Arad! "Regele" reclama un penalty neacordat: "Daca nici ala nu e, care mai e?" Ce spune despre fuziune
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 29 Decembrie 2021, 15:03
Data actualizarii: Miercuri 29 Decembrie 2021, 15:16

Gică Hagi, cel mai bun marcator din istoria naționalei României, va participa la „Weekend of Legends”, eveniment organizat de Glasgow Rangers.

Fostul internaţional român Gheorghe Hagi a fost invitat la "Weekend-ul Legendelor", eveniment organizat de Glasgow Rangers, pentru a marca faptul că "a devenit primul club european important care sărbătoreşte 150 de ani de existență", conform unui comunicat dat publicităţii miercuri de echipa scoţiană de fotbal.

La evenimentul care va avea loc în data de 26 martie 2022 va participa "o galaxie de superstaruri", care se vor înfrunta într-un meci amical, între o selecţionată a Legendelor Mondiale şi o echipă a Legendelor lui Rangers, grupare la care evoluează în prezent Ianis Hagi, fiul fostului căpitan al naţionalei României.

  • Gica Hagi, multumit de egalul de la Arad! Regele reclama un penalty neacordat: Daca nici ala nu e, care mai e? Ce spune despre fuziune

Selecţionata mondială, al cărei căpitan va fi portughezul Luis Figo, îi va avea în componenţă, printre alţii pe românul Gheorghe Hagi, brazilianul Roberto Carlos, olandezul Roy Makaay şi francezul Robert Pires.

Olandezul Giovanni van Bronckhorst, actualul antrenor al liderului campionatului Scoţiei, va juca pentru Legendele lui Rangers, alături de foşti jucători precum englezul Paul Gascoigne, scoţianul Kris Boyd, olandezul Michael Mols, bosniacul Sasa Papac şi croatul Nikica Jelavic.

Meciul vedetelor de pe stadionul Ibrox va fi urmat de o cină specială organizată în onoarea invitaţilor, precizează Glasgow Rangers în comunicatul său.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!