Fotbal extern

Gică Hagi, coechipier cu Roberto Carlos și Luis Figo într-un super-meci caritabil! „Regele” joacă împotriva legendelor lui Rangers 

Gheorghe Hagi (57 ani) va profita de pauza competițională pentru a zbura în Scoția, la fiul său, Ianis Hagi. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 19 Martie 2022, 23:15
Data actualizarii: Sambata 19 Martie 2022, 23:16

Antrenorul Farului a vorbit după remiza cu CFR Cluj din a doua etapă a play-off-ului Ligii 1, 0-0, iar la finalul interviului a dezvăluit că profită de pauza competițională pentru a merge în Scoția, la fiul său, Ianis Hagi, accidentat în luna ianuarie. Mijlocașul lui Rangers s-a operat la genunchi și va reveni pe teren abia în vară. 

Hagi a dezvăluit și că va profita de ocazie pentru a participa la un meci caritabil. „Regele” va juca într-un meci special pe Ibrox, Rangers devenind primul club major din Europa care își serbează cea de-a 150-a aniversare. Cu această ocazie se desfășoară Weekend of Legends, pe 26 martie. 

Gică Hagi, coechipier cu Roberto Carlos și Luis Figo într-un super-meci caritabil!

În meciul desfășurat pe terenul lui Rangers se vor înfrunta legendele clubului de pe Ibrox și legendele lumii fotbalului. Antrenorul lui Rangers, Giovanni van Bronckhorst, se întoarce pe terenul de joc și va fi coechipier cu nume uriașe din fotbal precum Paul Gascoigne, Kris Boyd, Michael Mols, Sasa Papac și Nikica Jelavic în echipa legendelor lui Rangers. 

De cealaltă parte, Gheorghe Hagi va face parte din echipa legendelor lumii, alături de nume uriașe precum Luis Figo, cel care va fi căpitan, Roberto Carlos, Roy Makaay sau Robert Pires. 

„A venit vacanța, mă duc să îmi văd copilul, pe băiatul pe care nu l-am văzut de când s-a accidentat, a avut un ghinion extraordinar de mare. Mă duc să îl văd, să stau câteva zile și cu el. 

Mă duc să joc și un meci caritabil, să văd dacă mai pot să alerg sau să dau în minge, mai am o săptămână și pentru mine, după aia să alerg și să dau în ale noastre”, a declarat Gheorghe Hagi la finalul partidei. 

Modifică setările cookies