Liga 1

VIDEO Gheorghe Hagi anunță cine este noul său pariu. Fotbalistul are 17 ani 

Gheorghe Hagi a dat, în ultimii ani, mulți jucători importanți pentru fotbalul românesc.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Vineri 18 Martie 2022, 18:31
Data actualizarii: Vineri 18 Martie 2022, 18:40

Academia Hagi, proiectul de suflet al regelui fotbalul românesc, produce an de an fotbaliști importanți, care ajung chiar să fie oameni de bază în echipa națională, cum ar fi Răzvan Marin sau Ianis Hagi.

Anul acesta, pariul lui Gheorghe Hagi este Eduard Radaslavescu. Fotbalistul de 17 ani a ajuns 15 meciuri în acest sezon de Liga 1, iar antrenorul său își pune mari speranțe în el.

Avem și jucători cu experiență, și tineri. Cred că în acest an ne-am respectat obiectivul pe care l-am avut - acela de promova patru tineri. Dar nu doar i-am promovat, trei dintre ei sunt titulari incontestabili. S-au impus Pitu, Grameni și Radaslavescu.

Radaslavescu este cel mai tânăr și cel mai complet mijlocaș din Liga 1. A confirmat atât la echipa de club, cât și la echipa națională. Suntem mândri că avem un jucător, și am propus un jucător important, care cred eu că va avea o carieră lungă și frumoasă. Luptă cu Ciobanu ca să fie titular. Ciobanu, care la ultimul Campionat European de Tineret a fost cel mai bun mijlocaș”, a spus Gheorghe Hagi, la confeința de presă premergătoare duelului cu CFR Cluj.

  • 200.000 de euro este cota de piață a lui Radaslavescu, conform Transfermarkt.
  • 3 selecții și 2 goluri a strâns pentru echipa națională U20.

Modifică setările cookies