Liga 1

"Nu mă interesa un punct". Gheorghe Hagi, nemulțumit de egalul cu CFR Cluj. Ce le reproșează atacanților 

CFR Cluj a remizat în meciul cu Farul din etapa a doua a play-off-ului Ligii 1, 0-0.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 19 Martie 2022, 23:07
Data actualizarii: Sambata 19 Martie 2022, 23:14

Campioana en-titre a făcut primul pas greșit în play-off, după o serie de șase victorii consecutive, dar și după startul cu victorie din meciul cu FC Voluntari, 3-1. CFR Cluj a remizat cu Farul și rămâne lider în clasament, însă cu 42 de puncte obținute. 

La finalul partidei, Gheorghe Hagi a comentat jocul elevilor săi, declarând că mai este nevoie de răbdare pentru a crește echipa și a obține rezultate extraordinare.

"Un meci greu, dificil. Ambele echipe au încercat să marcheze. N-am fost așa inspirați în atac, n-am combinat, s-a jucat foarte mult individual. Nu credeam că nu o să se înscrie. De la mijloc în sus foarte individual, fără să dezvoltăm în zonele libere. Apărarea și-a făcut treaba. Un rezultat care nu ne ajută nici pe noi, nici pe ei.

Noi voiam cele trei puncte, nu ne interesa un punct. Vrem mentalitate de învingător. E nevoie de timp, eu îmi doresc multe. Trebuie să avem răbdare și să construim o echipă puternică, nu se poate de azi pe mâine. Am jucat cu jucători de 2002-2004 și le-am făcut față.", a declarat Gheorghe Hagi la finalul meciului, la DigiSport. 

Modifică setările cookies