Gestul superb făcut de Luis Suarez după ce a semnat cu echipa sa de suflet: "Știam că financiar nu puteam concura"

Luis Suarez Nacional Montevideo Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 30 Iulie 2022, 11:28
Data actualizarii: Sambata 30 Iulie 2022, 11:36

Luis Suarez a semnat un contract cu Nacional Montevideo, formație din țara natală, la care și-a început cariera de fotbalist profesionist.

Astfel, atacantul a revenit în Uruguay după 16 ani ani petrecuți în Europa. "El Pistolero" a mai evoluat pentru Nacional Montevideo în perioada 2005-2006.

Ulterior, Luis Suarez a jucat în Olanda, mai întâi la Groningen, iar apoi la Ajax. Au urmat transferuri la Liverpool, Barcelona și Atletico Madrid, unde uruguayanul a impresionat prin calitățile extraordinare de la finalizare.

Detalii despre negocierile cu National Montevideo

Președintele clubului a dezvăluit că discuțiile cu jucătorul au decurs foarte bine, iar Luis Suarez a făcut un gest minunat pentru echipa de suflet.

"Momentul de cotitură a fost atunci când mi-a spus că familia îl susține și își doresc să se întoarcă în Uruguay. Știam că financiar nu putem concura, nu am menționat inițial acest aspect, dar i-am spus să se gândească cum s-ar simți copiii lui când își vor vedea tatăl atât de iubit și aclamat. 

Când i-am oferit mai mulți bani decât le dăm în mod normal jucătorilor, mi-a spus: 'Nu, nu.. vreau aceeași sumă ca restul echipei'", a declarat Jose Fuentes pentru Super Deportivo Radio. 

  • 436 de goluri a marcat Luis Suarez de-a lungul carierei, în 695 de meciuri jucate.
  • 125,5 milioane de euro au plătit cluburile, în total, pentru transferurile lui Luis Suarez
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!