Luis Suarez Nacional Montevideo Fotbal extern

Gestul superb făcut de Luis Suarez după ce a semnat cu echipa sa de suflet: "Știam că financiar nu puteam concura"

Luis Suarez a semnat un contract cu Nacional Montevideo, formație din țara natală, la care și-a început cariera de fotbalist profesionist.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 30 Iulie 2022, 11:28
Data actualizarii: Sambata 30 Iulie 2022, 11:36

Astfel, atacantul a revenit în Uruguay după 16 ani ani petrecuți în Europa. "El Pistolero" a mai evoluat pentru Nacional Montevideo în perioada 2005-2006.

Ulterior, Luis Suarez a jucat în Olanda, mai întâi la Groningen, iar apoi la Ajax. Au urmat transferuri la Liverpool, Barcelona și Atletico Madrid, unde uruguayanul a impresionat prin calitățile extraordinare de la finalizare.

Detalii despre negocierile cu National Montevideo

Președintele clubului a dezvăluit că discuțiile cu jucătorul au decurs foarte bine, iar Luis Suarez a făcut un gest minunat pentru echipa de suflet.

"Momentul de cotitură a fost atunci când mi-a spus că familia îl susține și își doresc să se întoarcă în Uruguay. Știam că financiar nu putem concura, nu am menționat inițial acest aspect, dar i-am spus să se gândească cum s-ar simți copiii lui când își vor vedea tatăl atât de iubit și aclamat. 

Când i-am oferit mai mulți bani decât le dăm în mod normal jucătorilor, mi-a spus: 'Nu, nu.. vreau aceeași sumă ca restul echipei'", a declarat Jose Fuentes pentru Super Deportivo Radio. 

  • 436 de goluri a marcat Luis Suarez de-a lungul carierei, în 695 de meciuri jucate.
  • 125,5 milioane de euro au plătit cluburile, în total, pentru transferurile lui Luis Suarez
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies